Bodybuilder nästa?

Snart kommer jag nog se ut såhär. Nej usch, han är bara äcklig!!

Men vi körde faktiskt ganska hårt idag. Eller iallafall mer seriöst än igår ;) Körde ungefär en halvtimme kondition och halvtimme styrka. Har ont i armarna nu!
Nu har jag massor av grejer att göra...
  • städa rummet, det är jättegrisigt redan!!
  • duscha, tvätta håret, raka benen osv.
  • storhandla mat med mami
  • fixa mig (typ bara sminka mig och platta håret)
  • baka kladdkaka
Okej, nu känns det inte så mycket när jag skrev den här listan - jag har ju många timmar på mig. Det som stressar mest är nog rummet och mataffären. Men men =)

Jaaaahaaaa....

Sofia ringde mig precis, för att väcka mig. Ungefär såhär lät det:

Sofia: Haaaalllåååå!! Frida , skulle inte vi gymma idag?
Frida (med morgon-röst ni vet ;) : Eh, joo....
Sofia: Ja bra, jag kommer till dig kvart över tio! (klockan var halv tio då)
Frida: Ooookej! ;)
Tyyyypiskt sofia, morgon pigga ....   Nu kör vi !!

Mysteriet på Greveholm

Blev en hemma-myskväll! Hehe. Jag är såå sugen på att se Mysteriet på Greveholm så gissa vad jag ska göra? ;) Kolla på det såklart! Har oxå "another cinderella story" på datorn så den ska jag nog oxå kolla lite på. Älskar barnsliga filmer, julkalendar är bäst. Mysteriet på Greveholm, Kaspar i Nudådalen, Pelle Svanslös, Julens hjältar, Ronny & Julia, Dieselråttor och sjömansmöss, dom är bäääst!! Love them.

Så nu ska jag gå upp och kolla på dom. Vi hörs mer imorgon!
Jag vet inte hur det blir med uppdateringen när min kusin är här, kan bli dåligt med det. Men så får det vara ibland, första gången hon är mitt  nya hus ju, och vi ses bara några få gånger per år eftersom hon nästan bor i stockholm! =)

Godnatt !

Myskväll? Hemmakväll?

Elin åkte imorse och sen kom Sofia och vi stack och gymmade, såklart! ;) Asroligt faktiskt! Blev en timme ungefär, till att börja med. Lite kondition+styrka.
Nu har jag suttit i soffan rätt länge så jag försöker få ihop något men jag vet inte om jag lyckas. Alla är trötta ;) Men detta är enda kvällen jag kan träffa kompisar på lovet för sen kommer ju min kusin imorgon! <3
Vet inte om vi ska se någon film eller nåt, vi får se =)

Home!

Kom nyss hem från en jättemysig eftermiddag. Vi började på "jättekul" , leksaksaffären, där jag köpte en målarbok med Jordgubbslisa. Visar den senare! =)
Sen gick vi till Espresso House där vi satt med kakor och chai latte och skrattade och pratade massor, i typ 2 timmar! Sen så tog jag och Sofia tåget hem. Sen så gick vi direkt till gymmet som ligger väldigt nära oss och fråga vad det kostar osv. för att börja gymma. Vi fick ett prova-på kort gratis som räcker hela lov-veckan nu! =D Så vi blev asglada och nu ska det tränas alltså. Så vi ska dit imorgon och börja lite lätt, och sen träna minst en gång till. Min kusin kommer ju men hon är så himla seg på morgonen så jag kan säkert gymma en timme medans hon sover ;)

Nu har jag ringt Elin igen så hon kommer över så ska vi laga lite mat här. Och sen gå och köpa typ godis och någon dricka och sen bara chilla hela kvällen. Jag har brüno på datorn så kanske att vi ser den, den är ju så rolig!! =) Har ni inte sett den än så se den, den är galen (precis som jag).

Nu ska jag fortsätta med min målarbok , ni får se den senare. Den är verkligen supersöt! <3


Fixar mig

Har inget att göra så jag lägger in lite bilder från när jag fiiiiixa mig! =)
Använder dessa saker:
  • Mineralfoundation - Loreal's true match
  • Solpuder från HM, använder bara aslite (väldigt lätt att man ser ut som en fjortis) för att min foundation är för ljus.
  • Rouge från MakeupStore
  • Ögonfransböjare från HM
  • Mascara - Maybelline's define a lash. (andvänder sen Max factor's Masterpiece för att få volym)


Astråkigt att fixa sig när det är tyst, musik på högsta volym klockan nio gör grannarna glada! =)


Man får långa ögonfransar av Define A Lash. Fast detta var en dålig bild!


Såhär blev det.    Detta var den "normalaste" bilden jag kunde hitta med det färdiga resultatet, på alla andra bilder sjöng jag med så det var många konstiga miner på dom bilderna ;)

Efter bilden där uppe släppte jag ut håret, plattade det och satt på en mössa! :P
Nu ska jag klä på mig, svarta tights, svart-vitt linne (mönstrat från HM) och sen en vanlig svart kofta. På det blir det nog skinnjacka och vanliga svarta skor.
Inget som sticker ut idag!
Vi hörs när jag kommer hem, och då visar jag självklart min nya målarbok :D Så taggad, shit vad jag ska måla när jag kommer hem. Älskar målarböcker!


God moooooorron!

Är riktigt trött, somnade väl efter ett igår och upp "tidigt" idag. Ska ju till stan, och köpa målarbok. Fett taggad! Hoppas dom har betty spagetti eller barbie, dom är roligast! ;) Och det bästa är ju att mamma betalar.
Nu ska jag äta frukost, så hungrig så jag spyr snart. Men vi hörs innan jag sticker tror jag! =)

Tomorrow....

Skulle publicerats igår kväll!

Nu är kalaset slut här, puh... jag fick ha stenkoll på Nellie så ingen skulle råka ha ihjäl henne.. Två små tjejer var också här och dom hängde efter mig hela tiden. Dem skulle måla i målarböcker, spela wii, kolla på 17 again med mig, äta godis och 1000 fler saker. Proppa nellie full med godis var också kul, nellie gillade det också. Fast hon kanske ångrar sin när hon ska bajsa sen, hahaha.... najs.
Imorgon ska jag in till stan med Sofia. Vi ska köpa målarböcker och nya tushpennor. Asså vet ni hur roligt det är att måla i målarböcker? I love it. Sen ska vi också fika lite med Elin, kommer bli jätteroligt!
Sofia kommer till mig halv tolv så ska vi ta tåget tillsammans till lund. Elin bor hos sin pappa i lund så henne träffar vi där ! =)
Nu ska jag kolla på mitt favoritprogram, Ensam mamma söker, och Wallander - One step behind. Tycker faktiskt dom engelska wallander är riktigt bra, vissa tycker ju dom är sämre.
Men vi ses senare, har faktiskt riktig lust att blogga nu ;)

Städar rummet

Asså jag skämtar inte, jag har städat i typ tre timmar! Det var riktigt skabbigt , mitt rum alltså. Kläder över hela golvet osv. Men nu är det riktigt rent, har till och med dammsugit , höhö.

På onsdag kommer min kusin Jonna (hon är lika gammal som mig =) och hennes mamma ner hit till skåne. Ska bli riktigt kul! :) Vi ska göra massor av grejer dom dagarna dom är här. Åka gocart i Malmö, äta på frukostbuffé (skiiiitgott!), gå på bio och massa mer. Längtar!

Men nu ska jag finslipa lite på rummet, damma hehe, och sen så bara slappa. Lite senare ska min lillebror ha barnkalas så då får man väl iallafall klä på sig riktiga kläder, men annars har jag bara tänkt ligga i soffan!


När man går ut skabbig får man skylla sig själv

Nellie (min lilla vovve) stod vid ytterdörren och var jättekissig, och jag är den enda som är hemma så jag mååste gå ut med henne. Jag sitter i mjukisbyxor och skabbig tröja men hon är akut-kissnödig, nöden har ingen lag.
Så jag tänkte att "en söndag, klockan elva, det är jättedåligt väder - vem är ute?" , så jag sket i att byta om utan gick ut. Utanför dörren möter jag massor med människor, mest grannar. Alla ska hälsa på nellie och prata lite, och sen under hela promenader går jag förbi folk...
Undrar vad dom tror om mig nu.
Lilla Nellie i somras <3 Sötnos, nu ligger hon här och sover i mitt knä =)
Nu : Dags för storstädning på rummet! (det behöööövs kan jag säga!!!!!)

Bloggen igång igen!

Jag har kommit på att anledningen till att jag slutade blogga var att jag hela tiden kände "jag måste blogga fast jag har ingen lust". Men så kom jag på (vilken idé alltså, haha...) att om jag har en blogg där det ploppar upp lite inlägg då och då, typ som stina-lee's. Jag skriver när jag har lust, ibland flera gånger per dag, ibland inte på några dagar.
När jag har lust.

Goodbye

Måste säga hejdå, iallafall.
Jag tänkte sluta blogga, orkar inte :p
Och förresten fick jag mitt gina tricot-presentkort idag! =) Från gratisfashion. Om ni vill bli medlemar där och få gratis presentkort på alla möjliga affärer kan ni läsa mer om det i några inlägg ner.
Men jag ville bara säga hejdå, och man vet aldrig när jag dyker upp igen!

Cookies

Jag sitter och äter lite på en kaka, smakar typ lite vaniljkaka med maraboubitar i ! =) Skitgott, fast vi skulle haft i mer choklad!!
Idag tänker jag bara plugga, titta på film och sitta inne om inget annat ploppar upp.
Hörs kanske senare, inte säker på att jag ska fortsätta blogga.

Halsduk utan ändar

Skitsnyggt i höst (och vinter!)!
Finns hos HM för bara 49 kr! Finns oxå i blå.

Snyggt till långt hår

HM, 39 kr !

Kommer nog bli mycket kläd-och-accessoar inlägg ikväll eftersom jag inte har något bättre för mig.

My night

+
(bilder från google)

Min kväll består av datorn, godis och cola , liggandes i soffan. The way I like it! =)
Tänkte blogga lite nu, har ändå inga andra planer för kvällen.
Idag har jag varit först med Anna, sen Elin och nu Anna igen. Jag och Anna gick en promenad, på 4 km . Riktigt skönt! Och sen gick vi till en rastgård i närheten och släppte nellie så hon fick springa av sig lite. Sen kom Elin till mig en snabbis, och vi bakade typ blablabla cookies, något sånt haha. Enorma kakor med chokladbitar i , typ sånna man kan köpa på 7/11.
Sen så ringde jag Anna för en timme sen så gick vi en promenad till, på en halvtimme.
Skönt att ha gått mycket idag, kanske sådär 5-6 km!?
Och man märker verkligen att det är höst nu, snart vinter.

Home

Hallo! Hemma från skolan nu! Sofia och Tilda följde med mig hem ett tag men stack nyss. Nu ska jag städa lite på mitt rum (det ser för ....... ut) och så.
Kanske ska göra något med Tilda och Sofia senare, vi får se! =)

Mammas pojkar!

Kom nyss hem och tänkte nu titta på mammas pojkar! Orkar verkligen inte ladda in bilderna från ikväll men dom kommer imorgon, promise!!
Kom på att ni kanske inte vet så mycket om mig egentligen så jag skriver en liten lista.

1. Namn? - Frida

2. Exakt ålder? - Fyller 14 den 10 december

3. Vart bor du? - Utanför Lund!

4. Bor tillsammans med? - mamma, pappa, lillebror och hund

5. Husdjur? Nellie

6. Färg på ditt hus? - Typ grått, lite lilaaktigt men vi ska snart måla om.

7. När är du född? - 10 december 1995

8. Klass? - 8c

9. Vilket år tar du studenten? - 2013 eller 2014 , orkar inte räkna haha

10. Något jobb? Nej

11. När gick du upp i morse? - 07.45 höhö

12. När ska du sova ikväll? - Nio, jag är så himla trött!

13. Duschat idag? - Jao, två gånger

14. Kramat någon idag?- Jaa

15. Pussat någon idag? - Nellie? haha!

16. Vad har du ätit idag? - Allt möjligt ;)

17. Dagens klädsel? - Gråa mjukisbyxor, svart linne och vit Marwin-tröja , hade asbråttom i morse

18. Dagens smink? - inget! Varit osminkad i två dagar!

19. Dagens Hetnos? - Zac Efron!

20. Dagens roligaste? - Typ när jag va ute med Elin och Sofia =)

21. Har du många vänner? - nej, hellre få och nära :)

22. Hur många har du kysst? - privat, haha

23. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen hoppas jag !

24. Vem pratade du med i telefon senast? - Elin

25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Ingen aning ..


FAVORIT:

26. Film? - I am legend

27. Låt? - Tik Tok, just nu

28. Mat? - Tacos!!

29. Dryck? - cola

30. Färg? - Rosa

31. Stad? - Stockholm!

32. Land? - Sverige , ofc

33. Ämne i skolan? - Typ idrott och slöjd. Men jag suger på idrott X)


SENASTE:

34. Personen du tänkte på? - Sofia <3

35. Gången du spydde? - typ aslänge sen

36. Gången du grät? - Någon vecka sen

37. Pizzan du åt? - längesen, gillar inte pizza

38. Gången du var i Göteborg? - Med mamma i somras, shopping..

39. Gången du var i Stockholm? - Förra sommaren =)

40. Gången du var full? - aldrig varit!

41. Gången du var hög? - Det har jag inte heller varit, haha

42. Personen som såg dig gråta? - Typ mamma

ANTINGEN ELLER:

43. Svart eller vitt? - svart

44. Hund eller katt? - Hund

45. Ut och festa eller hemma och mysa? - myyys :)

46. Tv-spel eller datorspel? - tvspel!

47. Hångla eller pussas? - hm..

48. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - inget

49. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad hoho

50. Big Brother eller Paradise Hotel? - inget ;P

51. Har du svart hår eller blont? - blont

52. Har du blåa ögon eller bruna? - blå-gröna

53. Choklad eller lakrits? - Choklad, helt klart!

54. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm!

55. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt

56. Coca cola eller fanta? - Cola

57. Pizza eller kebab? - Kebabpizza? ;)

58. Randigt eller prickigt? - randigt

59. Älska eller älskas? - både och

60. Leva eller dö? - leva

ANTAL:

61. Personer du älskar? - Typ familjen och vännerna? =)

63. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? -

64. Glassar du ätit på en dag? - 3-4 kanske ;)

65. Gånger du ätit kött? - Varje vecka

66. Gånger du haft minnesluckor? - Typ ingen?

67. Gånger du varit hög? - hahha, 0 ggr 

68.  Gånger ditt hjärta brustit? - noll gånger, fortfarande helt :)

VEM

69. Ska du träffa imorgon? - Klassen, familjen och säkert fler

70. Sjöng du senast för? - Högt i köket nyss, min bror skrek att jag skulle sluta för han tittade på tv haha!

71. Hade du senast en msn konversation med? - ingen aning, aldrig inne på msn..

72. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen tror jag!

73. Förtjänar att dö? - ingen

VAD:

74. Gör dig glad? - mina vänner!

75. Gör dig ledsen? - vet inte...

76. Vad vill du helst göra nu? - kolla på mammas pojkar och sen sova! Astrött

77. Vill du ha nu? - Om någon skulle kommit med lite choklad, och sånna soda pops skulle jag bli glad iallafall :D

78. Önskar du dig i julklapp? - pengar, vita converse, plattång, presentkort.. typ.

79. Längtar du till? - min födelsedag, sen julafton och sen sommaren!

80. Ångrar du i ditt liv? - finns väl vissa saker.

81. Vad är det bästa i ditt liv just nu- vänner&familj.


Ut

Går ut en snabbis med Elin och Sofia , köper slush och pratar. Kameran hänkar! =)
Skriver (+ bilder) när jag kommer hem!

Gratis Fashion

Beställde precis ett presentkort (som ni ser på bilden) på Gina Tricot, värt 50 kr. Inte så mycket men det är ju gratis!? Detta är andra gången jag får hem presentkort från Gratis fashion på kort tid, värda 50 kr / st.
Gratis Fashion är den enda gratis-sidan som jag tycker fungerar på riktigt. Det är väldigt lätt att tjäna poäng så det tar inte heller så lång tid att få sitt första presentkort.
Presentkorten finns på alla möjliga affärer osv. Du kan oxå spara poäng till tex. en iPod eller en gucciväska (kanske inte äkta då men, haha!)

Bli medlem på gratisfashion HÄR, så får poäng direkt! =)

Update:
Mailen där uppe i hörnet är inte min privata msn, utan till en gammal blogg!

Nördbrillor

Dom här ska jag köpa när barnbidraget kommer om 5 dagar, wiiihooo ! =)

Café tanter

God eftermiddag, hehe!
Vaknade kvart i åtta imorse, skulle vara i skolan absolut senast åtta. Så jag sprang in i duschen, duscha assnabbt, och slängde på mig mjukisbyxor och mammas tröja och stack till skolan. Ni kanske fattar själva att jag inte hann blogga ! Sen satt jag och sofia i skolans café hela dagen, lite segt i början ;)
Nu ska jag gå en runda med Nellie, bloggar mer senare.

Dålig updatering

Jag vet, men vänner går före.
Idag hade jag skitbråttom imorse, haha, och sen va jag med Elin som nyss gick hem.
Imorgon, är det ingen skoldag för mig utan och Sofia ska typ sitta i skolans café hela dagen, det ingår i prao:n, så typ alla ska göra det... Tror det kommer gå bra iallafall, *host*.
Men nu ska jag iaf äta lite så bloggar jag mer sen när jag ska titta på Mammas poooooojkar!! :D

Dagens låt: Tik Tok!

Love it !


Tik Tok med Ke$ha :)

Jag hatar...

En sak ni inte visste om mig!

Jag hatar när folk säger positiva saker om mig, haha. Jag tycker typ det är skitjobbigt bara tex. mamma säger "fin tröja". Men jag vill ju inte direkt att folk ska säga taskiga saker, men jag har väldigt svårt att ta komplimanger, usch. Fast jag vill ju inte att folk säger taskiga saker, men komplimanger osv... usch!
Vet inte varför det är så svårt, det är ju bara positivt, men jag klarar det inte! Haha ;)

Godmorgon!

Förlåt för dålig updatering, men blogg.se har krånglat. Inte gått att logga in osv.
Idag mår jag inge bra, mår illa, men jag ska ändå gå till skolan. Behöver verkligen. Men jag orkar inte, är det bara jag som är riktigt trött? Känns som jag kommer somna när jag cyklar till skolan..
Nu ska jag iaf dra till skolan, går ganska sent idag, till fyra, men jag skriver när jag kommer hem.

Spelar farmville

Börjar om 20 minuter men jag orkar verkligen inte gå, så jag sitter här och spelar Farmville. =)
Men jag ska gå strax ändå. Idag slutar jag vid tre så jag bloggar då!
Ha en bra dag, kramar!

Skön kväll

Har verkligen bara legat i soffan idag, förutom i morse då. Jag passade en massa barn, och det gick bra faktiskt! En liten kille, Teofil, kom och sa: Jag gillar dig! Och så fick jag en jäättekram =) Så sööt ! ..
Annars har jag bara tittat på tv osv. Men jag undrar vart helgen tog vägen? Det var ju nyss fredag? Jag orkar verkligen inte skolan imorgon, verkligen inte. Jag vill bara ha typ lov. Åh vad jag längtar tills jullovet!!
Nu ska jag iallafall kolla klart på filmen som går på 3an, Evan den allsmäktige tror jag den heter, och sen så ska jag sova. Kanske hittar jag något gott i kylen oxå, man vet aldrig..

Tittar på läskigt program...

Plastikkirurgerna.
Så äckligt! Alla operationsscener, usch. Men ändå intressant.
Vad tycker ni om plastikkirurgi? Om jag skulle operera någonting på mig själv skulle det va min näsa, haha! Min lilla tjocka, hjärtformade näsa ;-)

Dagens "vill ha"

Vet inte om jag vill ha svart eller bruna nyanser. Men den svarta blir cool om man sotar lite... tror jag vill ha den svarta!
Vad tycker ni?
HM, 69 kr.

Dagens

Idag tog jag på mig det här

Nytt rengöringsmedel!

Jag hittade inte mitt rengöringsmedel jag brukar ha till ansiktet i affären igår, så jag köpte ett annat jag tänkte prova. Om det inte är bra så köper jag mitt gamla.
Detta kostade 50 kr och finns att köpa typ överallt, mattaffären , kicks, hm osv.

Bråttom!!

Jag har 39 minuter på mig att duscha , byta om , föna håret, platta håret, sminka mig och typ blogga igen. Måste skynda mig!!! Tagit en halvtimme att äta frukost...
Nu ska jag skölja ur min inpackning som jag har sovit med, håret kommer bli såå mjuuuukt ;)
Men jag försöker blogga en gång till innan jag sticker! =)

Godnatt!

Nu har jag lyssnat färdigt på Ahmir och ska lägga mig, eller jag ska duscha först.
Imorgon ska jag upp tidigt, kl nio (omg, hur ska jag komma upp..?) för jag ska passa massa småungar ! Har ingen aning om hur det kommer gå, så det får vi se. Tur att dom älskar mig iallafall, så det kommer nog gå bra, hahahahaha!
Men vi hörs imorgonbitti, och jag kommer va helt död.

Halo

Asså förlåt, nu känns det skittöntigt, men jag bara mååååste lägga upp denna - sista!


Kan bara inte låta bli att undra vilken storlek han i röd tröja har, ser ut att var enooorm!!
Sjunga kan han iallafall ;-)

Ahmir.... igen

Nu blev det väldigt mycket musik men jag bara måste lägga upp denna!
Womanizer, haha!
Duktiga, som vanligt!

With You

Samma killar som sjunger "the climb", den visar jag i ett tidigare inlägg innan.
Denna gången sjunger dom With you med Chris Brown. Riktigt bra! =)

Vet inte vad gruppen heter, bara att en heter Ahmir, som han säger i början, haha!
Men dom gör cover på många låtar, ofta bättre än artisterna själva tycker jag! Riktigt duktiga.

Mitt drömhår


Har jag sagt innan att Ashley Tisdale har mitt drömhår? Ohhhhh!
Ljust, långt och lockigt ;-)
Fast hon har finare hår i HSM 3 ! Shit, vill haaaa....

Min absoluta favoritlåt

The climb - David Sides ft. Ahmir

Den är bäst i början när det bara är en kille som sjunger tycker jag.

Svar

Svar till "Elin" (skriv gärna bloggadress om du har någon, så jag kan svara där istället =) : Jaha, för min kompis Sofia sa idag att hon har använt Matrix och tyckte det var jättebra, skumt..!

Någonting...

Det är något som får mig att fastna vid de här skorna, men jag har ingen aning om vad....!
Snygga? Finns att köpa på HM.

HM väskor

Riktigt snygga väskor från HM, och det bästa - priset! 99 kr !
Älskar den bruna.. =)

Matrix schampo/balsam!

Är du också trött på alla schampon som finns i mataffären och inte funkar? Jag är! Tänkte nu beställa något bra.
Blir nog att beställa dessa snart! :) Matrix schampo och balsam!
Kostar 99 kr /st hos bangerhead, kostar egentligen 150 kr /st .
(om jag beställer dom så ska jag göra ett inlägg med mer om dom, om dom var bra, betyg osv ! =)


Update: Hittade ett annat schampo/balsam! Lite billigare, 79 kr st, och verkar bra. Dessutom innehåller den nästan dubbelt så mycket som matrix-schampot!
XL classic, schampo och balsam - 158 kr för båda! =) Värt att testa iallafall.
Men jag ska satsa på en riktigt bra inpackning i vinter, inga torra vinterhår här inte! ;)
179 kr!
Även dessa tre finns hos Bangerhead (länk där uppe).


Dagen i bilder (och videos) =)

Massa bilder från dagen!
Mötte upp Sofia på busshållplatsen! <3


Sen lite längre fram hoppade oxå Tilda på bussen! <3


Sen gick vi in på gamla City Livs (heter nu Candy's) och där har dom byggt om! Skiiiiitcoolt, det lyser runt godiset :D


Jag va på hugget ! (Hahahahha, åååå så ful bild!!)


Det lyyyyser runt äggen! Sen byter lysrören färg till grön, röd, rosa, gul och massa glada färger ! :D


Sen gick vi på café Point och drack smoothie. Skitgod, hallon/jordgubb!!


Hahahahah, söta tilda! Tilda tog chai latte, goooott :)


Sofia hade inget att dricka så hon drack stearin istället =) Gratis ju!!
*host...*


Pratade ! <3



Totalt fokuserad på matchen! Jag tror jag vann :D *host*
Sen gick vi in på GameStop (?) och spelade! Jag och tilda körde nåt fotbollsspel, och Sofia körde Guitar hero!




Fokuserad!! Hahahah, sötnos! ;)


VEM TOG DEN HÄR BILDEN? TILDAAAAAA !
Hahahah ;D


Höhöhöhö, vi är störda!!!
Nu ska jag fortsätta kolla på matchen, sverige-danmark ju ! =)

Hemma!

Hemma, roligt i stan - som vanligt :D
Nu ska jag åka och handla med pappa och när jag kommer hem lägger jag upp massa bilder och videos!
Cya - i don't wanna bee yaa !
(Hahahah, så säger alltid jag och tilda...)

Gooooood morning!

Har precis ätit lite frukost, frallor med jordgubbsmarmelad, så sjukt gott haha! Nyttigt oxå ;-)
Planerna för idag är iallafall väldigt enkla!
Åka in till stan med Sofia och Tilda!
Fika på Wayne's eller nåt annat ställe - Fika iallafall!
Åka hem från stan ganska tidigt och sen storhandla mat osv. med pappa!
Slappa i soffan!
The way I like it!

Videoblogg nr 2

Tilda äter gröt, mycket intressant.
Och jag sitter där i bakgrunden och bara "nej nellie, du får inte gå ut!" haha!

Mitt hår genom tiderna

Höhö, jag har haft många misslyckade frisyrer!
Här är lite olika frisyrer och hårfärger jag har haft...
Såhär såg jag ut 2007. Jag hade min naturliga hårfärg (fast egentligen hade jag blondare, men bilden visar inte det) och ganska kort. Och sen så hade jag en liten fjortis-period då jag köpte foundation på ***** och tog allt över ögonbrynen så dom blev orangea... inte snyggt !


Lugg i början på 2008 - vadå dåligt klippt?


Sen nån gång efter sommaren 2008 så fick jag ett ryck och färgade mitt hår brunt..
(bild innan eller efter sommaren tror jag)
(Bilden är från i somras när jag målade om mitt nya rum, flyttade sen veckan efter sommarlovet var slut och där bor jag nu! =) Sen under sommaren 2009 blektes mitt hår till min nästan naturliga hårfärg och jag hade längre hår än någonsin (förutom när jag var typ sex år och hade skitblondt hår ner till rumpan!)!
Det här är oxå mina naturliga lockar.


(Jag vet att håret ser ojämnt ut på bilden, men det är det inte irl)
Sen så var mitt långa hår så slitet efter sommaren + att jag plattade det nästan varje dag utan värmeskydd så jag klippte av skitet, typ 15 cm. Skööönt!
Men nu ska jag ha lång hår igen! =)

Videobloggen!

Ja, det är då inte jag som videobloggar, utan min kära vän Tilda!
- Ta videon med en nypa salt ;) -
Tyvärr är videon på fel håll (och kan inte vändas), men ni får väl vända på datorn - eller huvet.

Right now

Har bytt precis bytt om till något skönare! Har kommit på att jag hatar hårda kläder. Gillar inte jeans och sånt utan kör mest på nån mjuk tröja och sköna leggings.
Så detta fick bli kvällens sköna "outfit" (jag hatar ordet outfit, så fult! haha)
Leggings - Gina Tricot
Vit t-shirt - HM
Rosa luvtröja (mammas) - HM

Nu ska vi sticka!
Lägger upp en videoblogg när vi kommer hem =)

Sticker igen

Kom nyss hem igen, glömde kameran när jag va ute!
Men nu ska jag ta en snabbdusch och byta om så ska jag sticka iväg igen, haha! Till en familj vi känner, några hus bort bara =) Kommer inte hem så sent.

Ben & Jerry

Jag och Felicia ska gå och köpa en fredags-ben&jerry och sitta nån stans och äääta =)
Får bli en liten idag, haha!
Favoritsmaken!
Hörs när jag kommer hem! <3

Gina Tricot =)

Snygga tröjor från Gina tricot, och den svarta skulle varit snygg med det bruna bältet..
Nu ska jag duscha, det blev inte förrän nu, haha! Massa kramar !

Mys

Jag har inte kollat vad det går på tv, men jag har iallafall planerat att titta. Jag ska bara ta en dusch (ja, jag älskar att duscha haha! 3:dje gången idag...) och sen sätta mig i soffan med Nellie och gosa!
Hoppas ni har en rolig torsdagskväll ♥

Mina nya skor, hiss eller diss?

Lite svåra att gå i bara ! =)
Hahaha...

Home!

Hade idrott som sista lektion så jag cyklade hem och har precis duschat! =)
Har oxå hoppat i min mjukisdress och sitter här och typ myser, haha. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men det kommer väl.
så fult leende , haha
Skriver mer sen när jag har nåt att skriva om ♥

hemma hos Felicia =)

Sitter här hos Felicia med Tilda och Sofia. Vi äter lite, dricker oboy och sånt för vi har lång rast =)
Vi ska snart tillbaka till skolan, tänkte bara uppdatera lite snabbt!
Vi hörs när jag kommit hem, puss o kraam.

Good morning sunshines!

Lånat en stor marwin-tröja idag av mamma, så mjuk och mysig =)


Höhö, inte så söt bild...

Trött idag och då har jag alltid något stort och mjuk på mig, så idag fick det bli mammas kofta! =)
Nu ska jag dra till skolan, vi hörs sen ♥

Te och Bonde söker fru

Sitter här och kollar på Bonde söker fru med en stor kopp te, skitmysigt. Jag har kommit på mig själv att jag älskar att mysa. Själv eller med vänner, båda är lika mysigt! Typ med något varmt att dricka (varm choklad/te) eller något att äta. Jag älskar att mysa, hihi 

'
Favorit te <3


Ur högtalarna


Pappa kom med liten present!

Titta vad pappa kom hem med! =)
Ynka 45 kr! =)
Vet inte om dom finns på alla body-shop butiker men denna hittade iallafall Sofia i lund (mitt emot guldfynd) så köpte pappa den! Tack <3

Grillat marschmellows!

Förlåt för jättedålig uppdatering idag, men jag prioriterar faktiskt mina vänner framför bloggen ;)

Vi fick ett ryck så efter skolan stack vi och köpte marabou random choklad och marschmellows (ursäkta min stavning, antar att den är fel) och sen så stack vi till mig igen, tände massa ljus, satte på "livet är underbart" och satt där med massa kuddar och grilla =) Mysigt!
Sofia, jag och Tilda "grillar", dom började bara brinna... haha. Smält choklad har vi oxå i en skål bredvid, så doppar man marsch mellowsen. Asgott!  (Okej, jag hatar marchmellows så jag grillar choklad istället!!)


Lilla Soki-sötnos! (Kallar sig Soki , eftersom hon älskar Foki, haha!)


Myys <3 Fast vi hade inte startat filmen här, haha



Visst är dom ändå liiite lika? Asså jag tycker det! Iaf om Foki ler, båda har ju tandställning =)
Det är typ Sofias idol, klippt in ansiktet i fokis... ;)<3 Gölligt !











God morgon ♥

Jag ska strax sticka till skolan, börjar snart. Men tänkte uppdatera lite först =)

Jag hinner inte fota "dagens outfit" , men jag har svart linne, svarta jeansleggings och en hallonröd kofta =) Och en stor klocka.
Jag kör på naturligt hår idag, bara plattat topparna. Lite förvånad över mig själv att jag vågar, men jag tycker inte det ser såå hemskt ut faktiskt.

Nu ska jag dra, vi ses (och då visar jag outfiten på bild!) efter skolan, vid tre kanske! =)
Puss på er!

Dust it

Höll på att glömma!

Denna lilla burken heter Dust it. Det är som pulver som du masserar in i hårbottnen, och får riktigt mycket volym! När jag får långt hår ska jag lätt köpa sånt här, inte så fint på axellångt hår tycker jag..
Jag provat den en gång, och det funkar verkligen!
Vill du ha volym i håret?
En dust it-burk finns att köpa hos Bangerhead och kostar 99 kr =)

*Kommer inte på någon rubrik*

Hallo!
Sitter här och kollar på Desperate house wife's, kollar lite kläder på hemsidor och sånt :)  Ska snart duscha och sen sova. Jag måste sova minst tio timmar för att jag ska kunna tänka dagen efter, haha. Så jag lägger mig alltid runt tio varje dag...
Nu ska jag kolla klart, vi hörs imorgon! =)
Kram

Tillbaka :)

Affären ligger ju nästan tvärs över gatan, så det tar inte så lång tid att handla!

Jag ska äta lite nu med pappa, sen ska jag göra lite läxor och sen ska jag träna! :) Ska bli roligt.
Jag och Sofia har bestämt oss för att börja gymma efter jul, kommer bli jättekul faktiskt. Skönt att träna ;)

Men jag bloggar senare, och då ska jag visa en jättebra hår-produkt!
Vi hörs <3

Bloggar snart!

Ska snabbt cykla iväg och köpa ketchup, haha! Man kan ju inte äta macaroner och köttbullar utan ketchup, daah!

vi hörs snart =)

Godnatt!

Jag blev jättetrött plötsligt så jag ska röra mig mot sängen. Sorgligt att hollywood fruar är slut nu, så jag ska lägga mig och sörja lite ! ;)
Men vi hörs imorgon!
Puss på er

Mysig natt-tröja(?)

Eller vad säger man? =)
Mysig ser den ut iallafall!
H&M - 149 kr
Ska köpa en ny pyjamas nu när vintern kommer ! :)


Update: Okej, duschen var det ja! 10 minuter på mig.

Jeans!

Hösten har kommit och jag (och kanske fler?) behöver nya jeans. Har nästan inga, vissa är för små, vissa för stora och vissa fula osv. så jag måste verkligen ha jeans.
Får ta och åka till stan när barnbidraget kommer ;)
Dessa jeansen är från gina tricot!

Nu ska jag ta en kort och varm dusch , hoppa i min mjukisdress (jag var före "dessie" och "paow" ;) och sen kolla på Hollywood fruar! Mitt och Felicia's favoritprogram ♥

Mitt "drömhår" !

Riktigt snyggt.
Blondt, långt, volym och lockigt. Underbart! ;)



Jag ska spara ut mitt korta hår nu. Det var ju oxå egentligen meningen från början, skulle bara klippa av det slitna. Men nu ska det vara långt igen, så mycket snyggare! (Bara man håller det fräsht, skabbigt hår är inte fint)

Gina Tricot, 149 kr


Snygg, enkel och billig tröja från Gina Tricot. Den känns lite udda fast den egentligen är rätt vanlig. Kanske för att den inte är tight där nere!? Jag vet inte. Fin iallafall!

Gina Tricot, 149 kr♥

Gina Tricot - Nuknuk?

Gina Tricot har gjort två väskor som är väldigt lika en av nuknuk's väskor! =)
Gina Tricot's


Nuknuk's

Okej, dom var kanske inte så lika, bara det där med "rutorna".
Vilken gillar ni mest?
Gina Tricot's eller nuknuk's?

Tack för alla kommentarer!

Sitter här och läser söta kommentarer, blir så glad :)
Kollar oxå på hollywood fruar, som btw går på 3an kl 9 ikväll. Det är så kul! Helt galna är dom, så vi får se vad som händer ikväll, sista avsnittet ju!
Nu ska jag fortsätta plugga (skit-no) så bloggar jag och svarar på kommentarer sen ♥

Mys-morgon!

Tilda och Felicia åkte hem för en stund sen, dom sov här inatt :) Vi vaknade vid halv elva så cyklade vi och köpte lite frukost!
Finns det något godare än varm choklad med sprutgrädde? =)


Hahah, tilda och jag ! Och jag såg hemsk ut, verkligen..


Typ världens nyttigaste frukost, ljus macka med massa marmelad, juice och varmchoklad med asmycket grädde. Och så tänker vi inte på godispåsen bredvid!

Nu ska jag ta en snabb dusch, för sen kommer felicia (igen!) så ska vi plugga tillsammans :)
See ya later! ;)

Bilder från igår !

Var ju på min farbrors bröllop i Kalmar! =)
Laddade upp med Julia-tidning (det fanns ingen bättre , haha! Random affär..) och iPoden, självklart paramore!
I tidningen fick mean ett sånt nagel-grej så jag pimpade mina naglar ;) mina koooorta naglar..
I looked like this
Med rätt kläder
Hahah, här va jag asmätt ! ;)
Sen blev det mer "mat", sju sorters kakor och bröllopstårta... jag orkade bara tårt-biten haha! Asgod :)
Och ännu mer!
Nu hinner jag inte mer, nu kommer tjejerna! :)

Godmorgon!

Godmorron :) Riktigt skönt med låång sovmorron, höhö. Jag var ju på bröllop igår och vi kom hem vid fem! Det var iaf kul och så .
Idag tänkte jag plugga lite och senare, vid sex, kommer tjejerna över för filmkväll nr 2 denna veckan! =)
Studiedag imorgon, så jag tror dom sover över oxå <3
Jag visar bilder från igår sen, men nu måste jag plugga!

Goodmorning sunshines!

Idag är det bröllop som gäller! Jag sitter här ofixad i mjukisdress och vi åker om 50 minuter. Ska ta en snabb dusch och sen klä på mig något skönt. Fixar oss gör vi där :)
Hinner inte blogga mer, men vi hörs imorgon! Förmodligen med massa bilder.
Puss på er ! <3

Nu har dom gått

Nu har tjejerna gått och jag är själv hemma! Blev inte så sent för jag ska snart lägga mig, bröllop imorgon ju! Men vi ses på söndag igen, tur =)
Nu ska jag kolla klart på Idol, ta en varm dusch och sen gå och lägga mig. Imorgon blir det bara bloggning innan jag sticker, sen blir det ju party på natten och sen kommer vi hem typ på morgonen, och då ska jag ta en aslång sovmorgon! Haha :) Vi ska köra från Kalmar och hem, vi bor ju i Lund, så det kommer ta några timmar..

Imorgon kommer jag se ut såhär!

Farbrors bröllop :)
Nu kom Sofia! Tjej/Film kväll på G :D

Måste få skryta lite!

Jag har lagat mat helt själv!
Kött, pommes och sås! Jag är helt chockad att jag klarade det utan att bränna upp hela huset eller nåt :P
Hahah, köttet blev bara liiite bränt! Men det var faktiskt skitgott.
Morot oxå såklart, helt beroende! Skitgott, knoppen (där blasten sitter) är godast..
Här sitter jag och kollar på American Dragon på Disney XD och spelar farmville på facebook. Och äter min mat såklart :)
Snart kommer tjejerna så ska vi sticka och köpa en stor godispåse och sen så trooor jag att jag har ett litet förråd med läsk, chips, ostbågar, popcorn och salta pinnar.. höhö ;) [det är ju bara fredag en gång i veckan]

Dagens låt

Vi kör en liten "dagens låt" här nu :)
Och det blir såklart
Misery Business med Paramore!


Skönast i början ♥

Dagens

Ska gå nu, börjar halv nio! :) Passade på att fota kläderna oxå.
Långärmad tröja - Bik Bok
Jeanstights - Gina Tricot
Sjal - H&M
Fejk-uggs - Skopunkten

Väldigt enkelt och skönt blev det idag :)
Nu måste jag gå! Vi hörs när jag kommer hem, har kort skoldag idag så kommer hem vid två typ.
Puss&Kram ♥

Home!

Kom hem för en halvtimme sen eller nåt. Tagit en lååång dusch, och nu ska jag äta lite mer frukost och sen klä på mig och fixa mig som vanligt! :)
Vi hörs när jag kommer hem från skolan !

Springa!

Det är typ sex grader ute, det regnar, det är kallt och det regnar och det är mörkt och.. ja. Jag ska ut springa med Felicia iaf, hon är på väg. Så wish us good luck så bloggar jag innan jag sticker till skolan sen =)
Usch..


Svar till Lotta: Vad menar du? Jag vill gymma för att träna. Asså inget avancerat, utan typ springa på löpbandet och köra enkla styrke-grejer? Jag pajar inte min "kropps-balans"! :P

Träning

Hur mycket tränar ni? =)
Jag tränar nästan aldrig. En timme i veckan dansar jag, men det är mer för att det är roligt - det är ju inte jobbigt. Fast några sit ups och armhävningar gör vi ju ;)
Men nu ska jag verkligen ta tag i min träning! Jag är trött på att bara äta äta äta men inte röra på sig.
Jag ska jogga med Felicia imorgon innan skolan, typ 4 km (man orkar inte mer innan skolan, haha!). Sen ska jag oxå börja på gymmet (där jag oxå dansar) som ligger nästan tvärs över gatan från mig:) Skitbra ju!
Så kan man köra kanske ett-tre pass i veckan med lite arm-ben och mag träning.
Nu ska jag verkligen börja träna! :)

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sen, så himla seg idag! Jag ska sticka om typ en kvart och här sitter jag i pyjamas, oduschad och ofixad.. Pappa duschar, men sen ska jag hoppa in där och skynda mig!
Kommer hem vid halv tre-tre idag så jag bloggar då! :)

RSS 2.0