Detta ska beställas!


Snart kommer mamma hem och då ska jag beställa dessa tre saker. Mössan har jag provat och den är verkligen ful på mig haha, men jag behöver en mössa och den är så skön!! ;)
Frakten kostar 40 kr så jag får tre saker för ca 240 kr =) Riktigt bra!

Detta ska beställas!


Snart kommer mamma hem och då ska jag beställa dessa tre saker. Mössan har jag provat och den är verkligen ful på mig haha, men jag behöver en mössa och den är så skön!! ;)
Frakten kostar 40 kr så jag får tre saker för ca 240 kr =) Riktigt bra!

Mina favoriter

Är "sjuk", eller jag kräktes igårkväll så jag fick va hemma idag ;)
Jag har tråkigt så jag har gjort ett litet collage i paint på mina favoriter! =) 

Nelly.com


Tänkte kanske beställa det rosa linnet (fast jag vet inte om jag ska ha i rosa eller brun) längst upp och tightsen med nitarna på sidorna, såå snygga!!

HM.



Glömde skriva på den svarta väskan att det är rea, har kostat 200 kr innan =)




Vilken väska?

Tänkte snart beställa en väska från min favorit-väsk-hemsida, nuknuk.
Men vilken?


Alla tre väskor kostar mindre än 400 kr =)

Sjuk!

Jag och Anna gick hem idag från skolan, sjuka. Jag mådde jätteilla och det kändes som om jag skulle svimma, blev svart när jag ställde mig upp.
Så jag ligger här nu i soffan och tittar på Made på MTV och sen My super sweet sixteen :). Läser lite bloggar, FRIDA-tidning och äter tårta som blev över från igår då min lillebror fyllde 10, höhö.

Vet inte om jag ska till skolan imorgon, får se hur jag mår lite senare.
Vet inte riktigt vad jag jag ska skriva nu men vi får väl se när jag bloggar nästa gång.


Barnvakt och massa mys :)

gg ska strax börja duka upp här med lite ljus ;) Inte likt mig. Men jag ska vara "barnvakt" till min förra granne.Vi har varit jätte"tighta", träffats varje dag sen hon föddes. Men när jag flyttade ses vi kanske bara någon gång i månaden så man får mysa lite extra varje gång vi ses! ♥
Men jag har iallafall bakat kladdkaka och köpt grädde och glass. Pratade med henne i telefon innan och hon sa att hon skulle ta med sig den "nyaste tingelingfilmen" ;) Hon får sitta med mina hörlurar i datorn medans jag tittar på top model, höhö ♥

Men jag ska bara skörda på farmville (ingen har väl missat facebook spelet? Jag är i level 36!!) och sen vispa grädde =) Updaterar kanske innan jag går och lägger mig, och med någon bild från kvällen kanske =)♥


Så mycket offrar jag för ett choklad

Jag tittade i kylen, men vi hade inget gott hemma. Så på två sekunder bytte jag från mjukisdress till mjukisbyxor (det känns liiite bättre att gå ut i det..?). Igårkväll körde jag på lockade toppar med lite sotade ögon, så topparna i håret stod åt alla håll och mina ögon var fortfarande mörka efter sminket jag inte fick bort i går kväll. Men jag var såå sugen så jag tog på mig uggs och jackan och cyklade. Hoppades att jag inte skulle möta någon, liksom vem är ute en regning söndag halv tolv..? Några stycken.. ;) Men jag överlevde iallafall, även om han i affären tittade konstigt så sitter jag nu här med mitt choklad =) Helt klart värt det.

Nu ska jag hitta någon bra film att kolla på , myyys.
Senare när familjen kommer hem ska jag och Pappa till zoogiganten (asstor djuraffär), köper akvarium på fredag!! Taggad ;) Så vi ska kolla lite.

Ha en skön söndag!


Svar på kommentar!

Om att jag hade fin tröja under jackan och vad det var.
Haha, det är mammas kofta som hon köpte för typ 10 år sen! Jag brukar ha den på mig för den är så gosig ;)

Min jacka!

Förlåt för dom dåliga bilderna men batteriet höll bara några sekunder , så det blev lite bråttom ;)
Bilderna är tagna för... 3 minuter sen? :P
Jackan är iallafall jätteskön och asvarm, har aldrig frysit i den! Kostar 1299 hos Stadium :)

Jackan kommer snart!

Tänkte precis fota jackan men min kamera gick inte att starta, hoppas det är batteriet. Så batteriet får ladda lite så fotar jag sen.
Nu sitter jag här själv i huset med en varm, mysig Nellie bredvid mig med en godispåse och andra avenyn. Mysigt! =) Snart kommer familjen med pizza, inte alls sugen så min lillebror får den ;) Men vi hörs snart, med jackan! :)

Inget att blogga om ;)

Det är därför jag inte bloggat på några dagar, vet inte vad jag ska skriva..
Kanske ska ta tummen ur röven och fota min jacka, fick ju en kommentar om det =) Får leta upp kameran och minneskortet och fota imorgon!
Sitter här iallafall med en kopp vaniljté (favorit!! såå gott :) och några after eight. Och tittar såklart på Mammas Pojkar. När det är slut ska jag flytta upp en våning och lägga mig på soffan nr. 2 med täcket och kolla på Glee. Så får resten av familjen kolla på den sketna handbollsmatchen ;)
Imorgon ska jag, Sofia, Tilda och Anna cykla till en zooaffär i närheten av där vi bor :) Jag ska köpa ett akvarium (inte imorgon, imorgon ska vi bara kolla) och Tilda en hamster. Nu låter det säkert som värsta nördarna men hahaha ;) Vi är små nördar! Vi har flyttat vår slöjd som vi har på fredagar till håltimmen som vi har på torsdagar istället så vi slutar halv tolv varje fredag, perfect!
Senare imorgon blir det också någon form av bak/mys med tjejerna från klassen och sen gymmet med Sofia. Jag och Sofia har kommit igång ordentligt med gymmet nu och imorgon är den sista teknikveckan, sen får vi börjaa öka vikterna och så =) Äntligen! Börjar bli tråkigt att bara få köra med 10-kilos vikter ;)
Vi hörs imorgon, då ska ni få se min jacka! =)

Ny jacka och ....!

Åkte till Nova Lund (shoppingcenter) med pa efter att vi ätit för att leta efter en ny vinterjacka. Hittade en röd, lång modell, assnygg! Visar kanske imorgon om jag hinner :)  Jackan hittade jag iaf på Stadium och kostade 1299 kr.
Sen ni vet sånna här "stånd" där dom säljer abonnemang osv.? Det kom iaf fram en kille från telenor till pappa och dom började prata om pappas abonnemang. Han lyckades och pappa tecknade nytt abonnemang och fick en mobil på köpet. Och gissa vem som fick den mobilen? JAAAG !
Jag har varit utan mobil i över ett år eftersom jag tappade bort min förra och aldrig hittade den och sen orkade jag aldrig köpa en ny och tyckte det fanns roligare saker att önska mig i födelsedagspresent än en mobil. Så jag har delat mobil med mamma hur länge som helst.
Nu har jag äntligen en mobil, som bara jag använder. Den är inte världens bästa men när han i ståndet föreslog en bättre, Samsung med touch, så blev han väldigt chockad när han sa att jag hellre tog den billigare (och dåligare). Han sa oxå att han önskade att alla ungdomar var som jag, hahaha!
Jag vill inte betala mer ifall jag skulle tappa bort den här oxå. Orkar inte med nåt kompliserat utan jag vill bara smsa!! Så nu har jag en mobil =)
Äntligen, tack gode gud hahaha!

Kladdkaka!

på tal om att jag inte äter så mycket onyttigt, som jag skrev igår... haha.

Har iaf gjort en kladdkaka med Anna, som tog aslång tid i ugnen så Anna var tvungen att gå innan den blev klar för hon skulle träna. Så jag får äta den själv :P Har iaf vispat grädde så jag ska ta en rejäl bit nu med massa grädde och fortsätta titta på "my super sweet sixteen"  :)
Hörs senare!

Tips! (ny kategori: träning och mat)

När du ska söta mat, tex. te:t, så använd "canderel" . Det är ett sötningsmedel, ungefär som socker - smakar likadant, men tex. om en tesked socker innehåller 20 kalorier så innehåller en tesked Canderel bara 2 kalorier. Alltså mycket bättre! =) Det brukar jag använda istället för att hälla socker i mitt te. Istället för socker i tet kan man oxå ha en droppe flytande honung :)

The cure

Lyssnar på "The cure" av Jordin Sparks, lyssnar "fortfarande" på hennes nya album! ;P Man hittar nya favoriter hela tiden.
The cure by Jordin Sparks

Idag; Vi hade debatt i skolan om olika energislag, det gick ganska bra tror jag. Okej iaf. Sen stack jag snabbt hem, åt och bytte om och mötte upp Sofia på gymmet direkt , as usual? Vi är så duktiga! ;)
Nej men vi körde vårt nya schema som personliga tränaren gav oss. Sen stack jag hem, gjorde mannagrynsgröt med hallonsylt, kanel och mjölk - jummie ;)
Sen nu har jag bara legat i soffan och nu tänkte jag gå och göra en kopp te och sen kolla på Bonde söker fru och sen oskyldigt dömd :)

Jag har kommit på en sak: Att nu tränar jag mycket - gymmar två gånger i veckan, springer tre ggr, idrott i skolan två ggr och sen så dansar jag en gång. Så mina dagar brukar se ut så att jag först går till skolan sen hem snabbt och byta om och sen träna, och sen är jag så "trött" när jag kommer hem så då brukar jag bara slappa , titta på tv och göra läxor. Jag hinner inte äta något onyttigt!! Innan gick jag hem, gjorde läxorna och typ låg i soffan hela dagarna. Självklart kompisar oxå men inte hela tiden. Nu är det liksom bara på kvällen jag äter men då är jag så hungrig efter både skola och träning så då äter jag mycket och sen är jag så mätt så jag inte äter massa goda saker som finns i kyl och skafferiet... ;)
Och jag lovar, bara för att jag skrev detta inlägget kommer jag gå direkt till kylen nu och äta något sött... hahaha ;) Typiskt mig...

Aaaaaaaasgott mellanmål (och nyttigt!)

Baugett, eller hur det stavas. Jag har lite sallad, skinka, mycket gurka och några köttbullar i min - verkligen väärldens godaste hahaha! =) Perfekt, liksom både nyttigt och gott. Jag köper sånna mini-baugetter i mataffären så bara in i ugnen och så är den klar på tio minuter!
Jag har iallfall lagt upp ett litet tränings schema, tränar 5 gånger i veckan nu! Mådagar, springer jag med elin. Tisdagar så springer jag med elin och dansar, onsdagar gymmar jag med sofia, torsdagar springer jag med elin och på fredagar gymmar jag med sofia. :P
Nu ska jag bara skörda klart på farmville, facebook spel.., duscha och sen så ska jag faktiskt gå och lägga mig. Har en jätteviktig debatt i skolan imorgon, och det bara måste gå bra. Så jag ska vara så klar i huvudet som möjligt ;) Ni fattar - inget sova-på-lektionen där inte.
Jag vet att min blogg är jättetråkig men jag använder den lite som en dagbok där jag bara skriver. För hur intressant är det egentligen att läsa om mina baugetter? :P
Aja, godnatt! <3

Tränat med personlig tränare !

Tränat med "personlig tränare" idag med Sofia. Haha, vi gjorde bort oss rejält... Jag skulle ligga på mage på en sån grej så sa sofia sen att jag hade en blöt fläck på mjukisbyxorna som jag fått av min blöta sadel (shit vad det har regnat idag!) på cykeln. Tränaren sa åt Sofia att spänna magen och Sofia spände hela kroppen så det såg ut som hon skulle skita på sig, haha sött ;)
Men nu ska jag kolla på film och sen sova.. =)

Vad ska man göra idag?

Jag har ingen aning.
Kanske ska jag till Nova Lund (shopping center) och titta efter en vinterjacka, vi får se. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på... lite för trött för att hitta på något med kompisar men för pigg för att ligga på soffan hela dagen. Att shoppa med pappa passar perfekt idag, att handla med mamma går inte haha! Då börjar vi bara bråka ;) Frågan är om pappa vill idag...
Men nu får jag väl ta mitt ass och göra något, men vad?

I mars gör vi ullared, baby!

Jag, Elin och Sofia tar bussen till Ullared i mars! Spikat och klart ;) Där ska vi shoppa gärnet och jag ska ladda upp med massor av smink, kläder och massa onödiga prylar. Sånt man förmodligen hittar på ullared ;)
Wiiiii! Fett taggad nu, vill åka nu egentligen men jag har inga pengar och sen så är det jul och allt.
Vem vet, jag kanske blev som hon som handlade för 50.000 och tältade där i två veckor?
Taggad? Oooohja.

Nya tröjor och strumpor!

Kom hem vid fem från stan! Varit lite off idag men jag stack ändå och kände mig helt borta haha. Trött kanske.
Vi köpte iaf en liten födelsedagspresent till felicia, eftersom hon blir en liten fjortis på fredag ;) Kan inte skriva vad det är här för hon läser min blogg men det är väldigt kreativt måste jag säga och ni kommer få se sen när hon vet vad det är. :P
I stan köpte jag iallafall mörkgråa, stickade knästrumpor med rosetter på där uppe. Assnygga att ha ovanpå tights tex! Sen när jag kom hem så rensade pappa garderoben så jag fick två luvtröjor, assköna. Typ ludd innuti. Storlek XXL men är jättesmå i storlekarna så den är typ som en L/M :) En svart och en brun, den bruna blir väldigt snygg till mina ljusbruna fake-uggs !
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara chilla hela kvällen. Känns som helgen redan är slut... Aja =)

Ullareds-mattiaz!

Finns det något bättre?
Come on everybody put your hands up for mattiaz, come on everybody on the floor start make some noise! (2:13)

New clothes!

Tänkte visa några av grejerna jag köpt under lovet =) Har inte så mycket tid på mig så jag hinner bara visa bilderna.
Mörkblåa jeans, 299 kr på Bik Bok ! (så dåligt ljus så dom blev typ svarta på bilden)
Ser ut såhär typ till färgen. Äcklig spegel och glad hund i bakgrunden ;)
Ser ut som typ värsta kängorna men det är lite... mer sneakers ;) Visar dom på någon dag :)
Köpte en lite tjejigare "försvarets hudsalva", aaasbra för läpparna!!! =) Jag hade så torra läppar så dom sprack när jag log, men nu är dom mycket mjukare - efter bara en användning! Vinterns måste!

Nu ska jag äta och sen börja fixa mig för Buzz-kväll (tvspel) hos felicia =)

Nya hörlurar!

Köpt lite nya saker som jag ska visa i bloggen , förr eller senare. Men idag åkte jag iallafall iväg med mamma för att köpa hörlurar. Har inga som funkar till min iPod!
Jag har jättesvårt att koncentrera mig i skolan när alla pratar så jag får ha musik på lektionerna och dom här hörlurarna stänger verkligen ute ljudet. Jag satt och lyssnade och plötsligt började det susa, väldigt lågt. Jag bara "Åååå, inte dom nya hörlurarna!!!!", trodde dom hade gått sönder. Men sen tog jag av mig dom och så kom jag på att pappa dammsög, hahaha! ;) Så dom stänger ute ljud väldigt bra, hör inte om någon pratar med mig... :)
Med detta firade jag med att lägga in massor av ny musik i iPoden så jag har mycket att lyssna på. Just nu går Britney spears single-collection album i lurarna. Kommit på att jag inte gillar henne så mycket.
Dom är iallafall Sony-hörlurar, kostade 300 kr och hittades på Media Markt.

Idag har jag gymmat med Sofia! Det går riktigt bra nu alltså ;) På måndag ska vi träffa en instruktör som ska visa oss alla maskiner osv. Men idag körde jag ca 45 min kondition/mage och sen 15 minuter armar. Jag körde ett program där jag skulle förbränna 100 calorier genom att gå i en halvtimme. Bara att jag pausa var femte minut och gjorde 30 situps, haha. Vet inte om det är bra, men men... får fråga instruktören hur vi ska göra.
Nu ska jag gå och dö så vi hörs =) Höhö...


Update: Juste, påtal om S.O.S let the music play (som jag visade ett inlägg under) . Jordin Spark's nya album är asbra!!! Köp det, helt galet bra låtar och helt annorlunda från hennes tidigare. Tatoo, No air och dessa låtarna går inte att jämföra med dessa... oh sån skillnad!! =)
Särskillt Let it rain och SOS - let the music play är bäst! Åh, asså.... amazing.

Lätt bästa låten just nu

Åhhhhhh, drogar den!!!
Helt beroende... Så BÄST!

Laddat upp med film

Nu ska jag se Djävulen bär prada =) Den gick ju på tv4 för någon dag sen men jag somnade... har sett den innan dess också men jag minns inte hur den slutar . Sen har jag oxå laddat ner två Oskyldigt Dömd avsnitt =)
Så nu blir det filmmaraton ;) See you soon.

Sjuk...

Ååå, fyy.
Igår så vaccinerade (stavas det så?) vår skola oss mot svininfluensan. Asså jag hatar sprutor men kände mig ändå ganska lugn och så. Sen när jag satt där först i kön med Anna så sa dom att vi skulle gå in så började jag darra jättemycket och det kändes som om jag skulle börja gråta. Jag bad om att få börja med sprutan så hon körde in den i armen och det gjorde inte så ont. Bara när dom sticker in den i armen... Sen var det annas tur och hon hade varit helt lugn men nu tog hon min hand , spände sig i hela kroppen och sa "det gör ont, det gör ont". Haha :P
Så idag har jag fått biverkningar och ligger hemma med feber, frossa, illamående och har skitont i armen haha ;)
Missar en viktig debatt om ett arbete vi har haft i flera veckor så det känns lite irriterande.
Men jag har inte bloggat på typ 1,5 vecka, har varit med min kusin hela tiden. Vi shoppade en av dagarna, så jag visar det när jag orkar.
Nu ska jag kolla på film, seee yaaa!

RSS 2.0