Idag gäller det!

Idag smäller det. Jag flyttar ! :D Sjukt glad för det!
Bara att bloggen kanske inte kommer få någon uppdatering på några dagar, kanske uppdaterar snabbt hos nån vän. Men jag bloggar så fort jag får internet hemma.

Detta var min sista natt i detta huset :) Känns skitkonstigt att jag ska sova i mitt nya hus inatt, ligga där själv och titta mig omkring på alla lådor ;) Men det kommer bli asbra! Så nu ska jag hoppa upp ur sängen, säga hej till alla pappas kompisar som hjälper oss och själv börja !

Wish me good luck. 

Gammal musik!

Började lyssna på lite musik som jag lyssnade på förra sommaren, jag och min bästavän Tilda var ett stort fan av bla. all time low, plain white t's och paramore. Jag gillar dom fortfarande men nu lyssnar jag mer på rnb osv.

Men iaf, så började jag lyssna på dear maria som var en av sommarens bästa låtar förra året, och den är fortfarande lika bra ! <3


All time low - Dear maria

En kille var riktigt kär i Tilda och typ stalkade oss, han kom till och med hem till Tilda och sjöng "i believe i can fly" för henne, haha :) Lite gulligt men det blev jobbigt i slutet. Då chattade dom och tilda frågade vad han gjorde och hans svar blev "jag sörjer", och skickade en låt med plain white t's. Jag och Tilda kom ju på att dom var riktigt bra och sen dess har vi lyssnat på dom ;)

Plain white t's - Our time now


(Höj ljudet!!) Enligt mig - den bästa av paramores låtar. Pressure - acoustic! Love it :)



Denna är också mycket bra! Misery Business. Älskar gitarrerna i början och sen när hon börjar sjunga...!


Nu tänkte jag lyssna lite till och sen sova sista natten i detta huset, och nästa natt i mitt nya. Känns otroligt konstigt, lite läskigt faktiskt..
Men vi får se hur det blir med bloggningen, så fort jag får internet i nya huset kommer jag att blogga och börja på designen osv. Kommer bli toppen! ;)

Ha en skön kväll, natt nu allihopa!

Paramores nya låt !

Ignorance med älskade Paramore! ♥
 


Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min nya blogg! :) Här kommer jag skriva om mig, min vardag, outfits och en del mode! :)
Jag heter Frida, är 14 år och bor nere i skåne ! Bor här med min familj (mamma-pappa-lillebror och hund).

Håller på att flytta så vet inte hur det blir med uppdateringar dom senaste dagarna, men såfort jag får tillgång till internet hemma så kommer jag att blogga igen!

Design kommer också snart! :)
Kontaktmail: [email protected] , står även bredvid kommentera-knappen .


RSS 2.0